Ha ezekre ügyel, a klíma szerelők imába fogják foglalni a nevét!

Nincs olyan nap, amikor ne hallanánk a globálisfelmelegedésről szóló rémhíreket, aminek nyomait már saját bőrünkön is érezzük a kibírhatatlannyári hőségben.

A szokásos, hűtést biztosító eszközeink sorra kudarcotvallanak, így saját egészsége érdekében előbb, vagy utóbb mindenki aklímaszerelés mellett dönt.

Az egyre gyakoribb kánikula miatt a klíma szerelés nem csakBudapesten és a nagyobb városokban vált szükségessé! Az utóbbi években a nyárfolyamán mindannyian éreztük, milyen kellemetlen és fullasztóak a legmelegebbnyári napok, amikor az országos tisztifőorvos hőségriadót ad ki.

A klíma szerelés árak töredéke a készülék vételárának és márrövidtávon megtérül, hiszen az ön egészsége és pihenése megfizethetetlen!

A klíma szerelés velejárói

Miután meghoztuk a döntést, érdemes tájékozódni, hogy mivel járegy klíma beszerelése, hogy időben fel tudjunk készülni rá, hiszen egy ilyen készülék kiválasztása előtt nem csak a klíma típusáról, márkájáról és teljesítményérőlkell döntenünk!

Az elektromos hálózat fejlesztésére általában nincs szükség, denem árt tudni, hogy a korszerű inverteres klímák hűtéskor maximum 700 wattal,fűtéskor maximum 1200 wattal működnek. A klímaszerelést megelőzően, haszükséges, érdemes a villanyszerelő tanácsát is kikérni!

A klíma szerelés kb. egy fél napot vesz igénybe, ami fúrássaljár, ezért ha ön társasházban lakik, érdemes előre értesíteni a szomszédokat azezzel járó zaj miatt, hogy szakemberünk akadálymentesen végezhesse a munkáját.

A klímaszerelés ideje valamelyest csökkenthető, ha a munkálatokmegkezdésére az érintett helyszín hozzáférhető és a védeni kívánt burkolat,vagy bútorok le vannak takarva festőfóliával.

A klíma szerelés menete

Kollégáink a klíma szerelést megelőzően egy helyszíni felméréssorán az Ön segítségével “megtervezik” a készülék helyét és a hozzátartozóvezeték nyomvonalát. Felmérik a bekötéshez szükséges kábel hosszát,feltérképezik az ehhez szükséges fúrások helyét, majd egyeztetnek Önnel egyidőpontot a beszerelésre.

Ha a hűtést több szobában is meg szeretné oldani, ajánlottminden helyiségben külön felszereltetni a klímaberendezést, mert így kedvezőbbáron juthat hozzá a klímaszereléshez! A csomagakciókról nem is beszélve!

Ha kiválasztotta a készüléket és az időpont is megvan a klímaszerelésre,a munkálatok a csövek és a vezetékek helyének kialakításával, valamint az ehhezszükséges fúrásokkal és a kültéri, illetve beltéri egységek felszerelésévelkezdődnek.

Amennyiben a klíma működtetéséhez szükséges csöveket a lehetőlegesztétikusabban, azaz falon belül kívánja elhelyezni, azmegnöveli a szerelés idejét, ezáltal az Ön költségeit is, míg a kábelcsatornában elhelyezett cső pénztárcakímélőbb ésgyorsabb!

Az egységek felszerelését követően összekötjük őket, majd aklímabeszerelés legutolsó részeként az egységeket áram alá helyezzük, ésnyomásmérő műszerekkel ellenőrizzük.
Ettől fogva nem fog fájni a feje, ha hőségriadóról szólnak a hírek!

A klíma tehát mindössze fél nap alatt beszerelhető otthonába,ami tovább rövidíthető, ha tájékozott és betart mindent, ami azelőzetes klíma felmérés során elhangzik!

Hívjon minket most és kérjen ajánlatot itt!